Ansigtsbehandlinger

Hudanalyse, afrensning, peeling,  fjernelse af urenheder,  ansigtsmassage,  maske efter hudtype, evt  Beauty angel lys, cremepleje.

Ved første behandling starter vi med at lave en grundig gennemgang af din hverdag ( arbejde, stressfaktorer, kost, medicin mm ) da alle parametre har stor indflydelse på din rosacea.

For at behandle din rosacea må vi lære at forstå den ( hvordan / hvorfor den reagerer ). 

En effektiv og kort behandling som giver dig en øjeblikkelig virkning.

Afslappende behandling når man bare virkelig trænger til afstresning og forkælelse:

Afrensning, peeling, maske, Beauty angel lys cremepleje og hudanalyse
Rødme i huden kan forekomme efter Lys behandlingen, men forsvinder hurtig igen 

Så hvis du er personen med for få timer i døgnet, men stadig gerne vil have en effektiv og multi-funktionel behandling, så er Mini behandlingen et ret godt valg for dig.

Acne kan skyldtes mange ting – for at kunne behandle den, må vi i  kikke på din kost, dit arbejde, vitaminer, mineraler mm for at finde årsagen til din acne. Derefter lægger vi i fællesskab en plan for den videre behandling.

 

Beauty angel lys , cremepleje

Rødme i huden kan forekomme efter lys behandlingen, men forsvinder hurtig igen.

Beauty Angel kan bruges både individuelt eller kombineret med øvrige behandlinger. Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud. Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel. Lys – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud! Reducerer bl.a : Eksem – Karsprængninger – Rosacea – Psoriasis – mm.

Denne behandling er til dig som ønsker hjælp & vejledning i din daglige hudpleje. Du får lavet en hudanalyse, en snak om dine ønsker og behov. Vi laver i fællesskab en gennemgang af hvad der lige netop vil passe til dig. 

Jeg kan komme med MANGE gode grunde til, hvorfor du skal gå til ansigtsbehandling med jævne mellemrum! Din hud er dit største organ, som du altså ikke kan refunderer nede i et supermarked.

Din hud er noget af det første andre mennesker kigger på.
For din egen selvforkælelse og selvværds skyld
Det er nemmere at forebygge et hudproblem end at reparere den! (Det er dermed også sagt, at det bliver en dyrere fornøjelse for dig, når først skaden er sket.)
Du kommer ikke til at se ældre ud, end hvad der står på din sygesikring 

Pas på din hud. Den ændrer sig pga. alder, hormonelle forandringer, skiftende årstider, vind og vejr, sol, forurening, glæde eller sorg, samt ved brug af forkerte hudplejeprodukter. Ved alle ansigtsbehandlinger vil du få råd og vejledning om hjemmebehandling og anvendelse af produkter.