Akupunktur

Medbring venligst et stk alm lagen.

Sukkerafhængighed :

Akupunktur mod sukkerafhængighed:

Er din søde tand ved at tage overhånd og har du brug for hjælp til at slippe de dårlige vaner. Akupunktur mod sukkerafvænning/appetitregulering er en effektiv behandling.

Jeg bruger både øre og kropsakupunktur. Behandlingen går ud på at hæmme den uhensigtsmæssige sukkertrang eller trang til overspisning, samtidig med at vi retter op på ubalancen i kroppen og øger kroppens naturlige signaler i mæthedsfornemmelse / sultfornemmelse.

Hvor mange behandlinger :

Behandlingen foregår over 3 gange med 10 dages mellemrum.

Medbring venligst et stk alm lagen.

Akupunktur mod stress – depression og angst:

Stress – depression og angst er mere og mere velkendt. Den kan ramme alle, og den bliver bygget op over en længere periode.

Stress – depression og angst kan opstå, når vi har en fortravlet og hektisk hverdage, eller når vi har problemer i vores personlige relationer. Videnskabelige undersøgelser har vist, at langvarig stress – depression og angst kan have en negativ indvirkning på hjerte og kredsløb, og at der er øget risiko for kræft og infektionssygdomme.

En af de største farer ved stress – depression og angst over længere tid, er at immunforsvaret bliver negativt påvirket. Det bliver gevaldigt reduceret og ødelagt og kan resultere i kritiske situationer og sygdomme som tidlige beskrevet.

Symptomer på stress – depression og angst:

Nogle af de fysiske er :
– Søvnløshed
– Svimmelhed
– Hjertebanken
– Manglende energi
– Spænding i kroppen
– Muskelsmerter
– Vægttab
– Hovedpine
– Uro i kroppen

Psykiske symptomer kan ofte være :
– Ulyst
– Træthed
– Svigtende koncentration
– Nedsat humør

Akupunktur mod stress – depression og angst :

Akupunktur giver gode resultater. Akupunkturbehandlingen er effektiv fordi den begynder en selvhelbredelsesproces i kroppen, og det er vejen mod en bedre hverdag med en mere afslappet krop. Akupunkturen giver kroppen ressourcer til at nedkæmpe de negative elementer.

Hvad kan jeg selv gøre:

Der findes forskellige naturlæge midler og kosttilskud, der har vist sig at have en god effekt.
– L-tryptofon sammen med B vitamin
– 5 htp
– Perikan
– Stress-A complex

Det vil også have en gavnlig effekt med gå-ture i naturen samt samtaler med gode venner om problemet.

Medbring venligst et stk alm lagen.

Rygestop med akupunktur:

At stoppe med at ryge er en stor beslutning – det kan føles som at tage afsked med en nær “ven” der har fulgt dig gennem gode og dårlige tider.

Derfor skal et rygestop også gøres ordenligt så du kommer godt i mål.

Vi starter med at tale om dit rygestop efterfulgt af behandlingen.

Rygestop kan foretages med akupunktur og behandlingsformen er yderst effektiv og giver dig ikke ny afhængighed ligesom ved brug af nikotinpræparater.

Der er ingen bivirkninger ved behandlingen med akupunktur og man undgår også vægtforøgelse hvis man følger akupunktørens anvisninger. Ved brug af akupunktur mod rygning, slukkes den fysiske trang til rygning. Dit humør stabiliseres under afvænningen, hvilket betyder at du ikke har behov for at trøstespise, og vægten bliver nemmere at holde.

Hvordan foregår behandlingen :

Jeg sætter små nåle i øret og lidt på kroppen, der med sin virkning sørger for at erstatte nikotinens effekt. Efter behandlingen kan du godt have lyst til at tage en cigaret et par dage men du vil ikke opleve abstinenser.

Det er vigtigt at være motiveret , når du skal stoppe med at ryge. Akupunkturen kan hjælpe dig af med abstinenserne men vanen er en faktor man ikke må glemme. Mod vanen hjælper nålene ikke.

Medbring venligst et stk alm lagen.

Ved første behandling starter vi med at lave en grundig gennemgang af dine symptoner / smerter så vi i fællesskab kan finde årsagen – for derefter at behandle dem. Hovedpine – Migræne – nakke eller kæbesmerter kan være ødelæggende i hverdagen, hvis ikke man gør noget ved det. Akupunktur er en god behandlingsform til at mindske eller helt at fjerne smerterne.

Kan akupunktur kan hjælpe mod hovedpine – migræne – nakke eller kæbesmerter.

Akupunktur har veldokumenterede resultater.

Hvad kan jeg selv gøre :

Der findes forskellige naturlæge midler og kosttilskud, der har vist sig at have en god effekt.
– Probiotica (mælkesyrebakterier)
– Magnesium
– Carnitin
– Vitamin B2 +B12
– Niacin (B3)
– q10
– Alpha lipid syre
– Gurkemeje
– Ingefær 400mg

Medbring venligst et stk alm lagen.

Medbring venligst et stk alm lagen.

Smerter i kroppen kan opstå af forskellige årsager. Ved første behandling starter vi med at lave en grundig gennemgang af dine symptomer / smerter så vi i fællesskab kan finde årsagen – for derefter at behandle dem.

Fordele akupunktur har ved smertebehandling:

Med akupunktur kan jeg arbejde specifikt med smerten. Har du eksempelvis smerte i lænden, vil jeg kunne arbejde direkte med muskler og bindevæv omkring det smertende led. Kommer ovennævnte smerte fra et andet sted – eksempelvis nedsat bevægelse omkring anklen – ja, så vil man med akupunktur kunne behandle begge områder samtidig. Dermed kan smerten behandles både lokalt og samtidig behandle den egentlige årsag til smerten.

Med akupunktur tilfører man ikke kroppen noget, som efterfølgende kan resultere i bivirkninger. Faktisk hjælper man bare kroppens egne evner og ressourcer på rette vej, således at en healing og en korrigering kan ske hurtigere.

Kan akupunktur bruges mod alle former for smerter :

Som udgangspunkt kan akupunktur bruges til alle typer af smerter. Men jeg er nød til at spørge ind til netop dit problem i forhold til om akupunktur-behandlingen vil være effektiv for dig.

Hvad kan jeg selv gøre :

Der findes forskellige naturlæge midler og kosttilskud, der har vist sig at have en god effekt på lidelser i og omkring knæet.
– Glukosamin
– Chondrotin
– Gurkemeje
– mælkebøtte ekstrakt.
– Omega 3

Jeg anbefaler, at du starter behandlingsforløbet, lige inden allergisæsonen går i gang, men behandlingen kan sagtens sættes i gang, selvom du har symptomerne.

Medbring venligst et stk alm lagen.

Vi starter med en grundig gennemgang af din allergi da jeg vil arbejde på alle dine allergier. 4 behandlinger med en uges mellemrum. 

Der er efterhånden lavet mange undersøgelser, som viser, at akupunktur har en effekt på behandlingen af allergi. Symptomerne lindres, og i de fleste tilfælde bliver man i stand til at udsætte sig for allergener uden at reagere på dem.

GODE GRUNDE TIL AT BEHANDLE HØFEBER :

• En underbehandlet høfeber kan påvirke din indlærings- og arbejdsevne og give dig bihulebetændelse, mellemørebetændelse og træthed.
• En effektiv behandling af din høfeber kan forebygge senere udvikling af astma. For 20 til 30 % af alle personer med høfeber følger astma i kølvandet.
• Har du astma samtidig med høfeber, vil dine astmasymptomer i mange tilfælde blive færre, hvis din høfeber bliver behandlet effektivt.
• Bevaring af livskvaliteten: Måske begrænser dine symptomer lysten til sociale og fysiske udfoldelser? Du undgår en fest, fordi du føler dig mindre attraktiv med rindende øjne og snottet næse. Det behøver du ikke med en effektiv behandling.

HVAD ER POLLENALLERGI?

Af overfølsomhedssygdomme er pollenallergi, også kaldet høfeber, den mest almindelige i Danmark. Høfeber er en sæsonbetinget, allergisk reaktion over for pollen, der generer øjne og luftveje. I starten af foråret – typisk i marts og april – er det pollen fra el og elm, og i april og maj er det ofte birkepollen, der er skyld i høfeberen. I juni og juli er det ofte pollen fra forskellige græsarter, der blomstrer, og fra august måned er det især gråbynke.

ALLERGISKE REAKTIONER :

Når man oplever en allergisk reaktion, skyldes det en overreaktion i kroppens immun system over for normalt uskadelige stoffer. Disse normalt uskadelige stoffer kaldes allergener. Immunforsvaret danner antistoffer som reaktion på allergenerne, og det udløser stoffet histamin.

Det er udskillelsen af histamin, der forårsager de klassiske symptomer som kraftige nyseture, kløe i næsen samt kløende og rindende øjne. Næsen kan også være så tilstoppet, at det kan være svært at trække vejret. I nogle tilfælde kan pollenallergi give symptomer fra lungerne. Så pollenallergi kan udvikle astmaproblemer. Det er individuelt, hvor megen påvirkning der skal til, før man får allergisymptomer.

 

Medbring venligst et stk alm lagen.

Ved første behandling starter vi med at lave en grundig gennemgang af dine symptomer / smerter så vi i fællesskab kan finde årsagen – for derefter at behandle dem.

Årsager til smerter :

Der kan være mange forskellige årsager til, at man bliver ramt af lænde – Iskiassmerter. Mange får smerter på grund af en dårlig arbejdsstilling og brug af computer mus. Andre får belastningsskader, hvilket i værste fald kan føre til en diskusprolaps. Det kan også ske, at man har rygsmerter, som rent faktisk stammer fra et andet sted end ryggen. Et sådan tilfælde kan være indikator for, at der er noget mere alvorligt galt. Det er i denne sammenhæng vigtigt at lokalisere, hvor smerten reelt set kommer fra.

De fleste kender også udtrykket ’hold i ryggen’. Det er en akut smerte i ryggen, der kan forekomme på grund af en pludselig bevægelse, der ender ud i smerte. Man kan få en følelse af, at dele af ryggen bliver låst, og det kan resultere i stor smerte ved bevægelse. Situationen kan opstå ved, at musklerne i ryggen gennem længere tid er blevet overbelastet og derved går i krampe.

Hvad kan jeg selv gøre :

Der findes forskellige naturlægemidler og kosttilskud, der har vist sig at have god effekt på rygsmerter.

  • Mælkebøtteekstrakt
  • Synbioflor+
  • move flex collagen
  • magnesium+300mg. 

Kommer du til en behandling, vil du naturligvis blive vejledt i, hvilke naturlægemidler og kosttilskud du vil have størst effekt af.

       

Tak til Line for en enkelt behandling med akupunktur at have lindret min kroniske pande/bihulebetændelse.
Kan varmt anbefales👍🏻
 
Kristian Rask.
Jeg har haft, i en del år nu, svære problemer med allergi. Alt fra allergi overfor græs og pollen til husstøvmider. Min læge har udskrevet den ene form for medicin efter den anden. Jeg har været øget i dosis flere gange. Men det har aldrig været helt nok og til tider slet ikke hjulpet på allergien. Derfor søgte jeg hjælp hos Line Loch, som foreslog mig et akupunktur forløb. Det har reddet min sommer fra konstant kløen i øjnene og ubehag i kroppen. Jeg har aldrig troet, at skulle have en sommer uden mine allergiproblemer. Men den problemstilling hjalp Line Loch mig med at løse.

Akupunktur er en naturbehandling, der udføres ved at indsætte en fin nål til et bestemt punkt i kroppen for at fremkalde kroppens naturlige reaktioner for at afhjælpe smerte og forskellige sygdomme. Akupunktur har været anvendt i Kina i 4.000 år til forebyggelse og behandling af sygdomme. Akupunktur er en del af den vigtigste medicin-uddannelse i Kina. Med denne behandling kan balancen i kroppen ændres – og en bred vifte af sygdomme kan helbredes eller lindres. Endvidere styrker akupunkturbehandling kroppens eget immun system og giver dermed større chance for sygdomsforebyggelse. Akupunkturbehandling hjælper også med at undgå eller reducere forbruget af kemisk fremstillet medicin og kan dermed styrke immun systemet og tilføre mere energi til kroppen. I nogle tilfælde kan akupunktur hjælpe dig til at undgå kirurgi. Akupunktur er ofte et godt supplement til almindelig medicinsk behandling. Moderne medicinsk behandling og traditionel kinesisk akupunkturbehandling kan således være en god kombination, hvor behandlingerne forbedrer hinanden. Akupunktur er en enkel og risikofri metode til at behandle sygdomme, når den udføres af en uddannet og kyndig akupunktør.

 Første gang, du kommer, vil jeg bruge nogen tid på udfylde din journal. Den indeholder dine grundlæggende informationer og dine grunde til at opsøge LL Beauty. Jeg vil stille dig nogle uddybende spørgsmål, og sammen får vi talt om alle de ubalancer – både store og små – som du gerne vil arbejde med. Akupunktur, er en holistiske behandlingsform, så det er derfor vigtigt at få detaljerne med i journalen. De efterfølgende gange, du kommer, begynder vi med at tale om, hvordan det er gået siden sidste behandling, og hvad du har mærket af reaktioner eller forandringer. Behandlingen fortsættes ikke, hvis der ikke er sket en bedring efter 4-5 behandlinger, med mindre det er meget tunge lidelser, der kræver flere behandlinger for at se et resultat. Tager du medicin som antidepressiver, betablokkere, steroider o.l., kan det også tage længere tid, før behandlingen slår igennem.

Nålestikket kan føles som en let spænding eller varme, og ofte vil behandlingen give en afslappende fornemmelse.

Første gang du kommer, sætter jeg en time af til behandlingen. Jeg vil starte med en gennemgang af dine symptomer og sammen lægger vi en behandlingsplan. Herefter vil de følgende akupunkturbehandlinger vare ca. 45 minutter.

Det afhænger meget af problemet / lidelsen du kommer med, og hvordan du reagerer på akupunkturen. Men der bliver lagt en plan for din behandling sammen med dig.

Akupunktur er en behandling uden bivirkninger. Man kan måske endda sige at der tværtimod er mange gode ‘bivirkninger’. Mange klienter kommer med ét problem og får som sidegevinst løsnet op for andre problemer, idet at akupunkturen er en holistisk måde at behandle på. Man kan opleve at der opstår et lille blåt mærke men det er sjældent og ganske ufarligt.

• Opløsning af smerter og ubehag
• Rygestop
• Sukker afhængighed
• Stress behandling
• Rette op på kroppens ubalancer
• Styrke immunforsvaret
• Give mere energi
• Optimere funktionerne af kroppens indre organer.

Jeg kan PT ikke tilbyde tilskud via Sygesikring Danmark.

Jeg kan PT ikke tilbyde tilskud hvis du har en privat sundhedsforsikring.