Akupunktur

Hvad er akupunktur - og hvornår bruges det?

Generelt

Akupunktur er en naturbehandling, der udføres ved at indsætte en fin nål til et bestemt punkt i kroppen for at fremkalde kroppens naturlige reaktioner for at afhjælpe smerte og forskellige sygdomme.
Akupunktur har været anvendt i Kina i 4.000 år til forebyggelse og behandling af sygdomme. Akupunktur er en del af den vigtigste medicin-uddannelse i Kina.

Med denne behandling kan balancen i kroppen ændres – og en bred vifte af sygdomme kan helbredes eller lindres. Endvidere styrker akupunkturbehandling kroppens eget immunsystem og giver dermed større chance for sygdomsforebyggelse. Akupunkturbehandling hjælper også med at undgå eller reducere forbruget af kemisk fremstillet medicin og kan dermed styrke immunsystemet og tilføre mere energi til kroppen. I nogle tilfælde kan akupunktur hjælpe dig til at undgå kirurgi.

Akupunktur er ofte et godt supplement til almindelig medicinsk behandling. Moderne medicinsk behandling og traditionel kinesisk akupunkturbehandling kan således være en god kombination, hvor behandlingerne forbedrer hinanden.

Akupunktur er en enkel og risikofri metode til at behandle sygdomme, når den udføres af en uddannet og kyndig akupunktør.

Hvad bruger jeg akupunktur til?

Akupunktur bruges til smertelindring og forskellige former for kropslig dysfunktion. Men vær opmærksom på, at behandlingen ikke kan erstatte en læges diagnose og behandling.


Klinikken er mellem af brancheforeningen DAKOBE Danmarks Komplementære Behandlere.


LL Beauty / klinik for fodterapi

v/ Line & Jane
Bredgade 39 st tv
8870 Langå
Cvr. 29575916

Tlf. 41433864/ 86468300
E-mail: lineoglars@outlook.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk