Hvad er akupunktur?

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en naturbehandling, der udføres ved at indsætte en fin nål til et bestemt punkt i kroppen for at fremkalde kroppens naturlige reaktioner for at afhjælpe smerte og forskellige sygdomme.

Akupunktur har været anvendt i Kina i 4.000 år til forebyggelse og behandling af sygdomme. Akupunktur er en del af den vigtigste medicin-uddannelse i Kina. Med denne behandling kan balancen i kroppen ændres – og en bred vifte af sygdomme kan helbredes eller lindres. Endvidere styrker akupunkturbehandling kroppens eget immunsystem og giver dermed større chance for sygdomsforebyggelse. Akupunkturbehandling hjælper også med at undgå eller reducere forbruget af kemisk fremstillet medicin og kan dermed styrke immunsystemet og tilføre mere energi til kroppen. I nogle tilfælde kan akupunktur hjælpe dig til at undgå kirurgi.

Akupunktur er ofte et godt supplement til almindelig medicinsk behandling.
Moderne medicinsk behandling og traditionel kinesisk akupunkturbehandling kan således være en god kombination, hvor behandlingerne forbedrer hinanden.
Akupunktur er en enkel og risikofri metode til at behandle sygdomme, når den
udføres af en uddannet og kyndig akupunktør.

HVORDAN FOREGÅR EN BEHANDLING?

FØRSTE BESØG
Første gang, du kommer, vil jeg bruge nogen tid på udfylde din journal. Den indeholder dine grundlæggende informationer og dine grunde til at opsøge LL Beauty Akupunktur. Jeg vil stille dig nogle uddybende spørgsmål, og sammen får vi talt om alle de ubalancer – både store og små – som du gerne vil arbejde med.
Akupunktur, er en holistiske behandlingsform, så det er derfor vigtigt at få detaljerne med i journalen.

De efterfølgende gange, du kommer, begynder vi med at tale om, hvordan det er gået siden sidste behandling, og hvad du har mærket af reaktioner eller forandringer. Behandlingen fortsættes ikke, hvis der ikke er sket en bedring efter 4-5 behandlinger, med mindre det er meget tunge lidelser, der kræver flere behandlinger for at se et resultat. Tager du medicin som antidepressiver, betablokkere, steroider o.l., kan det også tage længere tid, før behandlingen slår igennem.

Gør det ondt at få akupunktur?

Nålestikket kan føles som en let spænding eller varme, og ofte vil behandlingen give en afslappende fornemmelse.

Hvor lang tid varer en behandling?

Første gang du kommer, sætter jeg en time af til behandlingen. Jeg vil starte med en gennemgang af dine symptomer og sammen lægge en behandlingsplan. Herefter vil de følgende akupunkturbehandlinger vare ca. 45 minutter.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det afhænger meget af problemet / lidelsen du kommer med, og hvordan du reagerer på akupunkturen. Men der bliver lagt en plan for din behandling sammen med dig.

Er der bivirkninger ved akupunkturen?

Akupunktur er en behandling uden bivirkninger. Man kan måske endda sige at der tværtimod er mange gode ‘bivirkninger’. Mange klienter kommer med ét problem og får som sidegevinst løsnet op for andre problemer, idet at akupunkturen er en holistisk måde at behandle på. Man kan opleve at der opstår et lille blåt mærke men det er sjældent og ganske ufarligt.

Hvad bruges akupunktur til?

• Opløsning af smerter og ubehag
• Rygestop
• Sukker afhængighed
• Stress behandling
• Rette op på kroppens ubalancer
• Styrke immunforsvaret
• Give mere energi
• Optimere funktionerne af kroppens indre organer.

Kan jeg få tilskud til akupunkturbehandling igennem Sygeforsikringen Danmark?

Jeg kan PT ikke tilbyde tilskud via Sygesikring Danmark.

Kan jeg få tilskud til akupunkturbehandling hvis jeg har en privat sundhedsforsikring?

Jeg kan PT ikke tilbyde tilskud hvis du har en privat sundhedsforsikring.

LL Beauty / klinik for fodterapi

v/ Line & Jane
Bredgade 39 st tv
8870 Langå
Cvr. 29575916

Tlf. 41433864/ 86468300
E-mail: lineoglars@outlook.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk